Hallgatottsági adatok – 2018. június – augusztus

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Országosan a Petőfi Rádió a leghallgatottabb adó, Budapesten újra a Sláger FM vezet.

Változatlanul a Petőfi Rádió Magyarország legnagyobb elérésű rádióállomása – derül ki az egységes rádiós közönségmérés június és augusztus között rögzített adataiból. Az NMHH weboldalán publikált számok alapján a közszolgálati popzenei adót átlagosan 1,7 millió fő hallgatta naponta a nyári hónapokban, őt követi a Kossuth Rádió 1,3 millió fővel, a harmadik helyen lévő Rádió 1-nek pedig 1 milliós hallgatótábora van. Negyedik a sorban a Music FM, amit csaknem 600 ezren választottak, majd a Sláger FM jön 426 ezres közönséggel. A Dankó Rádió adását ezer fő híján 300 ezren követték, a Bartók Rádióra 143 ezren, a Rock FM-re 101 ezren hangoltak. 100 ezer fő alatti eléréssel rendelkezik az Inforádió (69 ezer), a Jazzy (65 ezer), a Mária Rádió (31 ezer), a Karc FM (20 ezer) és a Tilos Rádió (11 ezer).

Hallgatottsági adatok – 2018. június – augusztus

Budapesten az átlagos napi hallgatószám tekintetében ismét a Sláger FM (188 ezer) áll az első helyen, szorosan mögötte második a Rádió 1 (186 ezer), a dobogó harmadik fokán pedig a Music FM (158 ezer) található. A Kossuth Rádió 152 ezer főt, a Petőfi Rádió 144 ezer főt tudott elérni a fővárosban. Utóbbiakat nagyobbrészt specializálódott állomások követik: Rock FM – 47 ezer fő, Jazzy – 45 ezer fő, Inforádió – 36 ezer fő, Bartók Rádió – 35 ezer fő, Dankó Rádió – 17 ezer fő, Karc FM – 7 ezer fő, Tilos Rádió – 6 ezer fő és Mária Rádió – 3 ezer fő.

Hallgatottsági adatok – 2018. június – augusztus

A Civil Rádió, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar FM, a Magyar Katolikus Rádió, a Retro Rádió és a Trend FM nem járultak hozzá az eredményeik közzétételéhez.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz