Elbúcsúzott az FM 7 gyöngyösi stábja

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Médiatanács rábólintott az FM7 Heves Kft. és a Radio Plus Kft. hálózatba kapcsolódására.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, október 1-től a Rádió 1 válthatja az FM 7-et a gyöngyösi 101,7 MHz-en és a hatvani 87,9 MHz-en. A budapesti központú hálózatos adó megjelenését valószínűsítette több megszűnésre utaló poszt és hozzászólás az FM 7 Facebook oldalán, valamint egy Rádió 1-közeli cég domain bejegyzései.

Időközben a jogosultságot birtokló FM7 Heves Kft. és a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. hálózatba kapcsolódás iránti kérelmet nyújtottak be az Médiatanácshoz, amit a testület keddi ülésén jóváhagyott. Ezzel bizonyossá vált, hogy Heves megye legnagyobb kereskedelmi rádiója hétfőtől csak az egri 100,7 MHz-en lesz elérhető.

A gyöngyösi és hatvani frekvencián hallható FM 7 Café című ébresztő műsor házigazdái, Debrei Attila és Szabó Sándor ma reggel elbúcsúztak a hallgatóktól. Az utolsó adás záró órája a Facebookon is követhető volt élő videóközvetítés formájában.

 
A Rádió 1 a vételkörzet-bővülést követően szünet nélkül lesz hallgatható az M3-as autópálya Budapest és Nyíregyháza közötti szakaszán. A hálózatos adó partnercégei több frekvenciapályázaton is nyertesként kerültek ki az elmúlt hónapokban, így várhatóan Nagykanizsán, Tatabányán, a Velencei-tónál és Veszprémben is megszólal majd a mai slágereket játszó állomás.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz