Gazdát cserélt a Rádió 7

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Közleményben jelentették be.

Közleményben jelentette be Égető Gyula, a Rádió 7-et üzemeltető Kisbíró Kft. tulajdonosa, hogy eladta érdekeltségét, és a továbbiakban semmilyen tisztséget nem lát el a cégen belül. A hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó később azt közölte honlapján, hogy a rádió új tulajdonosai Bada János, Csepreghy Nándor, és Rákay Philip lettek.

Égető Gyula közleménye Tisztelt hallgatók, kedves olvasók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Rádió7-et és a www.radio7.hu internetes portált működtető, valamint a Mindszenti Híreket, a Kutasi Híreket, illetve a Mártélyi Híreket kiadó céget, az egyszemélyes tulajdonomban lévő Kisbíró Kft.-t eladtam.

A Rádió7-ben és a fentebb felsorolt médiumokban a továbbiakban semmilyen tisztséget nem látok el, illetve nem vállaltam. Arra kérem Önöket, hogy a későbbiekben is támogassák kollégáimat, hallgassák a Rádió7-et és olvassák kiadványaikat!

Megtisztelő figyelmüket és az Önökkel együtt eltöltött 24 esztendőt ezúton is köszönöm. Békét és jó egészséget kívánok mindannyiuknak!

Tisztelettel: Égető Gyula

Hódmezővásárhely, 2018. október 1.

 
Márciusban a Rádió 7 internetes oldalaként szolgáló promenad.hu került új tulajdonoshoz, ezért az állomás saját portált indított, és egy mobiltelefonos alkalmazást is kiadott.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz