Folytatná a terjeszkedést a Karc FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Új műsorstruktúra is várható.

Nyolc várossal bővült a Karc FM lefedettsége hétfőn, és úgy tűnik, a terjeszkedés nem áll le. Gajdics Ottó, a rádió főszerkesztője mai Magyar Időknek adott interjújában további vételkörzet-bővülést vetített előre.

Folytatná a terjeszkedést a Karc FM

“Természetesen az a célunk, hogy visszaépítsük a teljes hálózatot és folytassuk a vételkörzet bővítését az ország keleti felében is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden olyan helyen, ahol valaha szólt a Lánchíd Rádió, a Karc FM pályázni fog a felszabaduló frekvenciára.” – mondta a főszerkesztő.

A Lánchíd Rádió Kft. által birtokolt frekvenciák közül jelenleg a székesfehérvárira, a tatabányaira, és a zalaegerszegire lehet pályázni, a volt hálózat balatonfüredi, dunaújvárosi, győri, keszthelyi és szombathelyi tagjára azonban még nem írt ki pályázatot a Médiatanács. A budapesti 100,3 MHz eljárását már a nyár folyamán elindította a testület, de a médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét végül nem fogadták el, azóta pedig nem történt előrelépés az ügyben.

Új struktúra

Gajdics Ottó arra is kitért az interjúban, hogy az újonnan átvett frekvenciákon néhány napon belül elindulnak a négy órás helyi blokkok, melyek tartalmát a megyei lapokkal együttműködve fogják kialakítani. A főszerkesztő hozzátette: a Karc FM ötven főből álló szerkesztősége egyelőre nem bővül új csapattagokkal, de ez változhat, ha szükség lenne rá.

A terjeszkedés mellett a rádió műsorstruktúrája is megújul, a lap szerint ezt jövő februárra, a rádió harmadik évfordulójára szeretnék időzíteni.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz