Egy cég pályázott a Jazzy frekvenciájára

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Ma volt a leadási határidő.

A frekvenciát jelenleg is üzemeltető Magyar Jazz Rádió Kft. pályázott egyedül a budapesti 90,9 MHz-re – derül ki az NMHH honlapjáról.

A szeptember 7-én közzétett pályázati felhívás alapján főleg olyan jelentkezőket vártak a közösségi jogosultságra, akik vállalják, hogy 80%-ban a mainstreamtől eltérő zenei műveket fognak adásba szerkeszteni.

Ez alatt “jellemzően a kereskedelmi rádiók zenei kínálatában szereplő és a könnyűzenei slágerlistákon megjelenő fő zenei irányvonaltól eltérő, szűkebb rétegek igényeit kielégítő, értéket képviselő, igényes” dalokat ért a Médiatanács. A 2007 óta működő Jazzy Rádió – dzsessz zenei formátumából adódóan – megfelel ennek a kritériumnak.

Ha alakilag és tartalmilag is érvényes pályázatot nyújtott be az adó, úgy nagy eséllyel újabb 7 évre megkaphatják a sugárzási lehetőséget.

99,5 MHz

Folyamatban van egy másik fővárosi frekvenciapályázat is, a kereskedelmi jogosultságként meghirdetett 99,5 MHz tenderén holnap, azaz október 18-án 10 és 13 óra között lehet majd benyújtani a pályázati ajánlatokat.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz