Tizennyolc éves az InfoRádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Magyarország egyetlen hírrádiója 2000 októberében indult.

Tizennyolc éve, 2000. október 2-án indult Magyarország első és egyetlen hírrádiója, az InfoRádió – írja az Infostart. A most 18 éves adó honosította meg Magyarországon az All-News rádiós formátumot, amivel a hallgatók negyedóránként, fix időpontokban kaphatnak gyors, hiteles, releváns és elfogulatlan hírszolgáltatást, közéleti és helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal, valamint magazinműsorokkal kiegészítve.

 
Az InfoRádió abban is egyedülálló az országban, hogy egyáltalán nem sugároz zenét. Saját véleményt vagy kommentárt sem fűz a hírek mellé, ami szintén megkülönbözteti a politikai-közéleti médiumoktól. Az Infostart cikke szerint a rádió Aréna című egyórás műsora az ország egyik legtöbbet idézett rádióadása.

A rádió készítői 2018-ban infostart.hu néven internetes hírportált is indítottak, melynek olvasottsága néhány hónap alatt meghaladta a napi 50 ezer egyedi látogatót.

Az immár nagykorú hírrádió műfajteremtő tevékenységét számos egyéb elismerés mellett ötször díjazták Superbrand címmel, 2008-ban Joseph Pulitzer-emlékdíjjal, 2013-ban pedig Prima Primissima díjjal tüntették ki.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz