BREAKING: megszűnhet a Music FM és a Sláger FM (frissítve)

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Nem hosszabbította meg a Music FM és a Sláger FM műsorszolgáltatási engedélyét a Médiatanács mai ülésén – írja Szalay Dániel, médiaügyekkel foglalkozó újságíró Facebook oldalán. Az értesüléssel kapcsolatban megkerestük az NMHH-t és az érintett rádiókat is, amint reagálnak, vagy megtudunk bármi bővebbet, frissítjük a cikket.

A Music FM-et és a Sláger FM-et működtető cégek 2011 decemberében nyerték el a budapesti 89,5 MHz és a 103,9 MHz használati jogosultságát, ezt követően műsorszolgáltatási szerződéseiket egyaránt 2012 februárjában kötötték meg. A licencek 7 évig érvényesek, és opcionálisan további 5 évre meghosszabbíthatók. A médiatörvény szerint a műsorszolgáltatóknak a frekvenciaszerződés lejárta előtt legalább tizennégy hónappal kell beadniuk a hosszabbítás iránti igényüket, a Médiatanácsnak pedig a jogosultság lejárta előtt legkésőbb két hónappal dönteni kell róla.

Frissítés (2018. 11. 15.): A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kommunikációs osztálya azt válaszolta megkeresésünkre, hogy az ügyre majd a szokásos heti Médiatanács-közleményükben fognak kitérni, addig pedig a türelmünket kérik.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz