Az éterben maradhat a nyíregyházi Best FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az adót üzemeltető Center-Rádió Kft. nyerte a 103,9 MHz pályázatát.

Lezártul a nyíregyházi 103,9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia pályázata. A jogosultságért folytatott versenyben a jelenlegi üzemeltető Center-Rádió Kft. kerekedett felül, a Médiatanács közleménye szerint azért, mert egyedül ők feleltek meg a törvényi és pályázati feltételeknek.

A szabolcsi megyeszékhelyre kimért 103,9-en 2006 végén indult sugárzás Retro FM néven. A 70-es 80-as évek és 90-es évek zenéit játszó, majd később a “tiszta” AC formátum felé tendáló adó többször is a hallgatottsági felmérések élén végzett az elmúlt évtizedben. 2018-ban az országos Retro Rádió indulását követően újramárkázták az állomást, a szomszédos Debrecenben már ismert Best FM brandjét kapta meg. A Best FM Nyíregyháza a pályázat eredményének köszönhetően újabb hét évig az éterben maradhat.

A pályázaton a Center-Rádió Kft-n kívül a Regionális Rádió Kft. és a Sunshine Rádió Kft. vett részt, azonban utóbbi időközben megnyerte a 99,4 MHz-re kiírt tendert, így ők is tovább szólhatnak. A jelek szerint változatlanok maradnak a helyi rádiós erőviszonyok a százezres kelet-magyarországi városban.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz