Folytathatja a Fortuna

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Továbbra is lesz helyi rádiója Paksnak.

A Paks FM Kft. nyerte a paksi 96,3 MHz pályázatát, közölte a Médiatanács pénteken. Ahogy arról már korábban írtunk, a Paks FM Kft. több szálon is a frekvencián 23 éve sugárzó Fortuna Rádióhoz köthető, amit az adó egy közleményben most megerősített.

A rádió tulajdonosi köre közölte, hogy a pályázat eredményeként újabb 7 évre kaptak médiaszolgáltatási jogosultságot. Strasszer Andrea, a Paks FM Kft. és a Fortuna Rádió ügyvezetője elmondta, hogy azt a kreatív energiát, amelyet eddig a megmaradásukra kellett fordítaniuk, most a folytatásra fektethetik be és amennyiben a rádió működését segítő támogatók is úgy gondolják, akkor az újra felálló tehetséges csapat által a hallgatóság egy lokálisabb, frissebb, trendibb rádiót élvezhet majd.

Újabb helyi rádió szűnhet meg

 
“Az irodámban külön polca, a számítógépemen külön mappája van a “freki ügynek”. A két év alatt a 2 pályázattal együtt pontosan 26 darab, 287 oldalnyi beadvány született annak érdekében, hogy a paksi rádió ne hallgasson el. A paksi helyi rádiós frekvencia ügye ezzel 25 hónap, vagyis több, mint 2 év után oldódik meg.” – tudatta Strasszer Andrea.

A tulajdonos-ügyvezető hozzátette, hogy külön köszöni a jelenleg 17 fős stábnak a kitartást. A Paks FM Kft. tájékoztatása szerint az új szerződést heteken belül aláírhatják.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz