Adománygyűjtő napot tart a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az akcióhoz ismert énekesek és zenészek is csatlakoznak.

Idén 23. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, melynek munkáját a 103.9 Sláger FM is támogatja. Így december 6-án reggel 6:00-tól a rádió is bekapcsolódik az adománygyűjtésbe, melynek köszönhetően bárki segítséget nyújthat a nélkülözőknek a 1353-as számra küldött SMS-el vagy hívással. Minden 1353-as számra indított hívás vagy SMS 250 forint adományt jelent a rászorulóknak.

Azonban nemcsak a rádió és munkatársai csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez, hanem hazánk legismertebb zenészei, énekesei is. Köztük Biga, Cserpes Laura, Csipa, Dér Heni, Emilio, Garami Gábor, a Halott Pénz, Király Viktor, Kökény Attila, Lóci, Miss Bee, a Neoton Familia Sztárjai, Nika, Radics Gigi, Wolf Kati, Ya Ou, Zoltán Erika és Zséda.

A hazai előadók mindegyike egy adott órában csatlakozik az adománygyűjtő naphoz, amelynek keretében egy-egy karácsonyi dallal is megörvendeztetik majd a hallgatókat a 103.9 Sláger FM-en. Az előadók produkciójába, valamint az adománygyűjtő napba a hallgatók a rádió közösségi oldalán is bepillantást nyerhetnek, hiszen a zenészek élő, videos bejelentkezésekben is köszöntik majd a rajongókat a 103.9 Sláger FM Facebook oldalán.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz