Rekordkísérletet szervezett a Méz Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Új magyar csúcsteljesítmény született a Méz Rádió közreműködésével: a veszprémiek megdöntötték az egyszerre egy helyen a legtöbb tenyérlenyomat adásának rekordját.

Rekordkísérletet szervezett a veszprémi Méz Rádió a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és a Lovassy László Gimnázium közreműködésével. A Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázathoz kapcsolódó esemény tétje “a legtöbb személy által egyszerre, egy időben adott tenyérlenyomat” magyar rekordjának megdöntése volt.

Rekordkísérletet szervezett a Méz Rádió

(forrás: Méz Rádió Facebook / Balint Kovacs Photography)

 
Az akció ötlete Szekeres Dávidtól, a Méz Rádió Ébredj Veszprém! című műsorának házigazdájától származott. “Idén nyáron került kapcsolatba a Méz Rádió a Magyar Rekord Egyesülettel és már akkor megfogalmazódott bennem, hogy egy rekordot Veszprémben is meg kell dönteni a hallgatókkal közösen.” – nyilatkozta a műsorvezető a 8200.hu-nak.

A rekorddöntésre december 1-jén került sor a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban, ahol az iskola diákjainak segítségével 188-an festették meg kezükkel a #2023 Veszprém feliratot, ami messze túlszárnyalta az eddigi 115 fős eredményt.

A sikerrel zárult rendezvényen részt vett Porga Gyula, a város polgármestere is, aki gratulált a résztvevőknek, és reményét fejezte ki, hogy hasonló örömben lesz részük az Európa Kulturális Fővárosa cím kihirdetésekor is.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz