Az LB Rádió Kft. nyerte a keszthelyi 99,4 MHz-et

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Rádió 1 fog szólni a frekvencián.

Két évvel a pályázati felhívás közzétételét követően nyertest hirdetett a Médiatanács a keszthelyi 99,4 MHz eljárásában.

A testület közleménye szerint az egyetlen alakilag és tartalmilag is érvényes ajánlatot benyújtó pályázót, az LB Rádió Kft-t nyilvánították nyertesnek, ami a budapesti 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolódva 99,4 Rádió 1 néven sugározhat majd műsort.

Mint ismeretes, a frekvenciáért versenybe szállt az eddigi szolgáltató Helikon Rádió Kft. is, azonban a Médiatanács alakilag érvénytelenné nyilvánította a pályázatukat, amiért a Helikon Rádió a bírósághoz, majd a Kúriához fordult, sikertelenül.

Egybeolvadnak a Rádió 1 hajdúsági frekvenciái

A médiaszolgáltató kérelmére a grémium engedélyezte a Hajdúböszörmény 98,9 MHz médiaszolgáltatási jogosultság vételkörzet-bővítését a Hajdúszoboszló 100,6 MHz, a Hajdúnánás 93,3 MHz és a Derecske 94,7 MHz jogosultságaival – amelyek eddig külön-külön hálózatba kapcsolódva működtek a Budapest 96,4 MHz-en működő Rádió 1-gyel –, az érintett frekvenciákon egységesen 98,9 Rádió 1 néven szól majd az adás.

(Kiemelt kép forrása: ilovebalaton.com)

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz