Hallgatottsági adatok – 2018. szeptember – november

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Országosan továbbra is a Petőfi Rádió a leghallgatottabb, Budapesten a Rádió 1 lépett az első helyre – derül ki a szeptember és november közötti időszakra vonatkozó rádiós hallgatottsági adatokból.

Az NMHH weboldalán publikált számok azt mutatják, hogy országos szinten változatlanul a Petőfi Rádió az első 1,4 millió fős hallgatótáborral, majd a Retro Rádió következik 1,3 milliós közönséggel. Harmadik helyen a Kossuth Rádió található 1,1 millió elért hallgatóval, amit a Rádió 1 követ 946 ezer fővel. A Music FM napi átlagos hallgatottsága 470 ezer, a Sláger FM-é 343 ezer.

Hallgatottsági adatok – 2018. szeptember – november

A fővárosban ismét a Rádió 1 rendelkezik a legnagyobb eléréssel, a mérés időszakában naponta átlagosan 169 ezren hangoltak a 96,4-re. A képzeletbeli dobogó második fokán – nem sokkal lemaradva az első helyről – a Sláger FM áll 166 ezres eredménnyel, a harmadikon pedig a Retro Rádió átlagosan 149 ezer elért fővel. A top hármat a Kossuth Rádió (139 ezer) és a Music FM (130 ezer) követi, a százezer főnél több hallgatóval rendelkező állomások sorát pedig a Petőfi zárja 103 ezres hallgatottsággal.

Hallgatottsági adatok – 2018. szeptember – november

A Civil Rádió, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Mária Rádió és a Trend FM nem járult hozzá eredményeik publikálásához.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz