Megújult a Rádió 7

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Átalakult a programstruktúra, frissült az arculat, és új műsorvezetők is érkeztek a hódmezővásárhelyi központú adóhoz.

Jelentős átalakulással indította az új évet Hódmezővásárhely és környékének leghallgatottabb állomása, a Rádió 7, írja a Vásárhely 24. Hétfőtől megváltozott programstruktúrával, új műsorvezetőkkel, valamint felfrissült on és off air arculattal várják a hallgatókat.

Módosult az adó reggeli műsora, amiben mostantól Lauscher Zoltánnal és Farkas Emesével találkozhatnak a Rádió 7-re hangolók minden hétköznap 6 órai kezdéssel. 10 órától a Közös nevező című műsort hallhatják a Hódmezővásárhely térségében élők, amit a Hazai pálya követ. Mindkét műsor kiemelt figyelmet szentel a régió aktualitásainak és történéseinek.

A délutáni műsorsávot elsősorban a szórakozásnak szeretné szentelni a Rádió 7, hétfőn és pénteken új sportmagazinnal, kedden utazási, szerdán mozi, csütörtökön pedig informatikai és gamer-magazinnal jelentkeznek.

Gazdát cserélt a Rádió 7

 
Szombaton két műsor is debütál, az egyik egy délelőtti közéleti magazin, amelynek állandó házigazdája Jeszenszky Zsolt lesz, és olyan vendégekkel beszélget a környék leglényegesebb kérdéseiről, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó vagy Apáti Bence. 18 órától egy új, interaktív beszélgetős program is indul, ami elsősorban a buliba készülődőket célozza majd.

A programmingot érintő változás még, hogy a rádió 24 órás helyi hírszolgáltatásra áll át, ezentúl minden órában országos és helyi információkat is tartalmazó hírblokkokat sugároznak, 7, 12 és 17 órakor hosszabb kivitelben.

Megújult az adó éterbeli arculata is, amihez egy új station voice, Rékasi Károly adta a hangját. “A vidék rádiója” szlogent felváltotta “A mi világunk”, zeneileg pedig ezentúl “a 90-es, 2000-es évek és napjaink slágereire” fókuszál a Rádió 7.

Az októberben tulajdonost váltó állomás logóját is lecserélték, és a márciusi designcsere után ismét új külső fogadja a www.radio7.hu látogatóit.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz