Tovább szólhat a Jazzy

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Két frekvenciapályázat eredményéről is döntött az NMHH Médiatanácsa: a budapesti 90,9 MHz-en ismét a Jazzy működhet majd, a zalaegerszegi 88,9 MHz-en pedig az LB Rádió Kft. szolgáltathat a jövőben.

A Magyar Jazz Rádió Kft-t nyilvánította nyertesnek a Médiatanács a Dél-Budapest 90,9 MHz körzeti közösségi frekvencia pályázatán. Ez azt jelenti, hogy a 90,9 Jazzy a következő hét évben is garantáltan a fővárosi éter része lesz.

Eredményt hirdetett a grémium a zalaegerszegi 88,9 MHz pályázatán is, a kereskedelmi frekvencián az LB Rádió Kft. sugározhat majd a következő években. Az LB Rádió Kft. által eddig megnyert frekvenciákon kívétel nélkül a Rádió 1 műsora szól, ugyanakkor Zalaegerszegen már elérhető a CHR formátumú adó – épp ma költözött egy új frekvenciára -, ezért nem lenne meglepő, ha Székesfehérvárhoz és Nyíregyházához hasonlóan a Best FM jelenne meg a Zala megyei város rádiós piacán.

Az LB Rádió Kft. kérésére a Médiatanács engedélyezte a hajdúböszörményi, hajdúszoboszlói, hajdúnánási és derecskei vételkörzetekben szóló 98,9 Rádió 1 elnevezés módosítását Hajdúsági Rádió 1-re. A szolgáltató kérését azzal indokolta, hogy Hajdúböszörményen kívüli többi településen nem a 98,9 MHz-en fogható az adó, így a jelenlegi megnevezés megtévesztő.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz