MediaTime: Budapesten a Rádió 1 vezet

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Hamarosan Kaposvárral és Tatabányával bővül a hálózat.

A Rádió 1 a főváros leghallgatottabb rádiója a 15-59-es korcsoportban, valamint a 15 év felettiek körében – tájékoztat a Rádió 1 és a Retro Rádió reklámidejét is értékesítő MediaTime sajtóközleményében. A sales house arra is felhívja a figyelmet, hogy a 15-59-es korosztályban második helyen a Retro Rádió végzett 2018 utolsó időszakában.

MediaTime: Budapesten a Rádió 1 vezet

(forrás: MediaTime)

 
A Rádió 1 – a közlemény szerint – országosan is jó pozíciót tudhat magáénak. A Kantar-Hoffmann decemberi mérése alapján a fiatal felnőtt korosztályban az első helyen állt elérés tekintetében, megelőzve a Retro Rádiót és a Petőfi Rádiót.

MediaTime: Budapesten a Rádió 1 vezet

(forrás: MediaTime)

 
Új frekvenciák

A közleményből az is kiderül, hogy hamarosan két új megyeszékhelyi frekvenciával bővül a Rádió 1 hálózata. A tatabányai 96,7 MHz és a kaposvári 99,9 MHz elindítását már tavaly év végére is valószínűsítette a Rádió 1, azonban a két adó csak most kezdi majd meg a műsorsugárzást.

Új ügyvezető

A Radio Plus Kft. és a MediaTime Kft. arról is tájékoztat a sajtóanyagban, hogy a cégek folyamatos működését biztosítandó azonnali hatállyal Bakai Mátyást nevezték ki a két társaság ügyvezetőjének.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz