Csúcson a Rádió 88

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

10 szegediből 8 a 88-at választja.

Januárig váratott magára a Rádió 88 karácsonyi ajándéka: ekkor vehették ugyanis készhez az Inspira Media Research által készített szegedi hallgatottsági felmérés eredményét. A kutatás szerint a Rádió 88 heti elérése a 18-59 évesek körében megközelíti a 80%-ot, ami azt jelenti, hogy 10 szegediből 8 a Rádió 88-at választja.

Csúcson a Rádió 88

(forrás: Rádió 88)

 
Figyelemre méltó az adó napi elérése is, a 95,4 MHz-re csaknem 58 ezer fő hangol egy átlagos napon. A felmérés adatai alapján a Rádió 88 tudhatja magáénak Szeged leghallgatottabb ébresztő műsorát is, a Café 88-ra reggel 8 és 10 óra között átlagosan 20 ezren kapcsolnak a Tisza-parti városban.

A kiemelkedő hallgatottsági adatok minden bizonnyal nem a véletlen művei. A Rádió 88 az év utolsó hónapjaiban is számos rendezvénnyel, akcióval és támogatással járult hozzá a város életéhez.

November 23-án a PlazmaPont Lécci élő műsorában kapcsolták fel a város karácsonyi fényeit, a 10 esztendős Szoboszlai Emma Róza közreműködésével. Év végén 500 nehéz helyzetben élő szegedit láttak vendégül karácsony előtt a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában, mindezt a Rádió 88 Dóm téri Szeretetkuckójában feldíszített mézeskalácsokból befolyt adományokból tehették meg. Végül 2018-tól egy teltházas bulival búcsúzott a rádió, ahol két tánctéren három lemezlovas, DJ Big Bill, DJ Nacsa és DJ Bigiboy táncoltatta meg a közönséget.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz