Kétszer akkora frekvencián folytatja a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Február 2-től új frekvencián, változatlan zenei- és programkínálattal folytatja működését Budapest egyik legnépszerűbb rádiója, a Sláger FM.

Új frekvenciára költözik ma éjfélkor a Sláger FM. Budapest egyik leghallgatottabb rádiója 7 év után búcsút vesz a 103,9 MHz-től, és február 2-ától a 95,8 MHz-en folytatja. A váltással jól jár az adó, hiszen holnaptól kétszer annyi hallgató számára lesz elérhető, mivel vételkörzete megduplázódik.

Kétszer akkora frekvencián folytatja a Sláger FM

(forrás: Sláger FM)

 
„Csak annyi változás lesz, hogy a hallgatóknak az FM 95,8-ra kell állítaniuk a rádióikat és ha ezt megteszik, akkor ugyanazokat a zenéket, ugyanazokat a műsorokat és ugyanazokat a műsorvezetőket hallhatják, amelyeket, akiket megszokhattak, megszerettek. Ráadásul ezen a frekvencián kétszer annyi hallgatót, 2,5 millió embert érünk el” – mondta Ürge Dezső, az FM 95,8 kizárólagos értékesítését végző TriMedia Sales House Kft. kereskedelmi vezetője.

A váltás február 2-án 00:00-kor következik be, és rendhagyó módon szombaton reggel is a Sláger Reggel műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztik a hallgatókat. Ráadásul a következő hetekben több millió forintot nyerhetnek a 95,8 Sláger FM hallgatók.

Kétszer akkora frekvencián folytatja a Sláger FM

(forrás: Sláger FM)

 
A potenciálisan több mint 2,5 milliós hallgatótábort jelentő 95,8 MHz-es frekvenciára való áttéréssel együtt egy átütő kampány is kezdetét veszi. Óriásplakátokon, épülethálón, televízió csatornákon, járműreklámon, a közösségi médiumokban, nyomtatott és online felületeken is találkozhatnak a megduplázott vételkörzetűre bővülő 95,8 Sláger FM hirdetéseivel a hallgatók.

Frissülő arculat

A jelek szerint holnaptól megújul a Sláger FM hangzó és vizuális arculata is. Az eddigi kék színvilágot felváltja 90-es és 2000-es évek zenei világához jobban illő türkiz, illetve hangsúlyosabb szerepet kap a rózsaszín. A Sláger FM frekvenciaváltást hirdető reklámjaiban hallható újfajta, módosított sound logóval rendelkező vokális szignál pedig arra enged következtetni, hogy az on-air arculat is frissül szombattól.

Sláger Kult

Információink szerint Fehér Mariann távozott a rádiótól, ezért átalakul az általa vezetett Sláger Arcok, ami ezentúl Sláger Kult címen kerül adásba, Szani Roland műsorvezetésével.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz