Hároméves a Karc FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A rádió születésnapi ünnepségén átadták a kArcél-díjat.

Születésnapi rendezvénnyel ünnepelte fennállásának harmadik évfordulóját a Karc FM. Az immáron kilenc városban fogható politikai-közéleti rádió 2016. február 15-én indult el a budapesti 105,9 MHz-en azzal a céllal, hogy visszaadja a polgári oldalnak azt a hangot, amit elveszített.

Gajdics Ottó, a Karc FM ügyvezető-főszerkesztője a rádió Karcolat című műsorának a születésnap kapcsán elmondta: a Karc FM az elmúlt három évben megkerülhetetlenné vált. “Nyomot hagytunk a közbeszédben, nyomot hagytunk a politikában, nyomot hagytunk a társadalmi nyilvánosságban” – tette hozzá.

Hároméves a Karc FM

(forrás: Karc FM)

 
A születésnapi ünnepségen átadták az állomás kArcél-díjat is, amivel azt a munkatársat jutalmazták, aki az elmúlt évben a legtöbbet tette a rádió működéséért. Az elismerést idén Pelyach Gergely főszerkesztő-helyettes vehette át.

Mint arról pár nappal ezelőtt beszámoltunk, a Karc FM terjeszkedése nem állt le, hamarosan egy dunaújvárosi frekvenciával bővülhet az adó vételkörzete. A 99,1 MHz-es hullámhosszra egyedül a Karc FM Média Kft. pályázott, így jó esélyük van arra, hogy megnyerjék a jogosultságot.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz