Hallgatottsági adatok – 2018. november – 2019. január

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A friss adatokból most először a Magyar FM hallgatottságára is fény derült.

Stabilizálta országos első helyét a Retro Rádió, Budapesten pedig változatlanul a Rádió 1 áll az élen – derül ki a november és január közötti időszakra vonatkozó rádiós hallgatottsági adatokból. Az NMHH honlapján bemutatott adatok szerint országos szinten a Retro Rádió viszi a prímet 1,4 millió hallgatóval, második a Petőfi Rádió 1,3 milliós közönséggel, az 1 millió feletti hallgatótáborral rendelkező adók listáját pedig a Kossuth Rádió zárja. Negyedik a Rádió 1, ami 907 ezer főt ér el egy átlagos napon, ötödik a február elején megszűnt Music FM 472 ezer hallgatóval, a hatodik és a hetedik helyen pedig a két közszolgálati rétegzenei állomás, a Dankó Rádió és Bartók Rádió található, 305 ezres és 113 ezres hallgatottsággal. A százazer fő alatti elérésű rádiók sorrendje: Inforádió (67 ezer), Jazzy Rádió (38 ezer), Duna World Rádió (14 ezer), Tilos Rádió (12 ezer), Magyar FM (8 ezer).

Hallgatottsági adatok – 2018. november – 2019. január

A fővárosban a Rádió 1 áll a képzeletbeli dobogó legfelső fokán 178 ezer hallgatóval, a másodikon a Retro Rádió 166 ezres eléréssel, a harmadikon pedig a Kossuth Rádió 164 ezres közönséggel. A Music FM 120 ezer budapesti hallgatóval a negyedik helyen zárta pályafutását, az ötödik pozíció pedig a Petőfi Rádióé 112 ezres adattal. A listát a tematikus, főleg szűk szegmenst célzó állomások folytatják, ebben a sorrendben: Inforádió (43 ezer), Jazzy Rádió (28 ezer), Dankó Rádió (27 ezer), Bartók Rádió (24 ezer), Tilos Rádió (7 ezer), Magyar FM (4 ezer), Duna World Rádió (1 ezer).

Hallgatottsági adatok – 2018. november – 2019. január

Nem jártul hozzá eredményeinek publikálásához a Civil Rádió, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Mária Rádió, a Rock FM, a Sláger FM és a Trend FM.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz