Hallgatottsági adatok – 2018. december – 2019. február

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Nincs változás.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvánosságra hozta a december és február közötti időszakra vonatkozó országos és fővárosi rádiós hallgatottsági adatokat. Országos szinten a Retro Rádió áll az élen csaknem másfél milliós hallgatottsággal, majd a Petőfi Rádió és a Kossuth Rádió következik 1,3 valamint 1,1 millió fős közönséggel. Negyedik helyen van a Rádió 1 912 ezres eléréssel, és ötödik a Dankó Rádió 294 ezer fős hallgatótáborral. A százezer fő alatti hallgatottsággal rendelkező rádiók sorrendje a következő: Bartók Rádió, Inforádió, Jazzy Rádió, Duna World Rádió, Tilos Rádió.

Hallgatottsági adatok – 2018. december – 2019. február

A fővárosi ranglista élén a Rádió 1 áll 182 ezer hallgatóval, majd a Retro Rádió következik 171 ezer, és a Kossuth Rádió 160 ezer fővel. Negyedik a Petőfi Rádió, majd a szűkebb szegmenseket célzó tematikus állomások jönnek: Inforádió, Jazzy Rádió, Dankó Rádió, Bartók Rádió, Tilos Rádió, Duna World Rádió.

Hallgatottsági adatok – 2018. december – 2019. február

A Civil Rádió, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Mária Rádió, a Sláger FM és a Trend FM nem járultak hozzá az eredményeik közzétételéhez.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz