Folytathatja a Karc FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Székesfehérváron, Tatabányán és Zalaegerszegen is.

Közzétette a székesfehérvári 106,6 MHz, a tatabányai 107,0 MHz és a zalaegerszegi 88,3 MHz pályázatainak eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Mindhárom jogosultság esetében az egyedüli pályázati ajánlatot benyújtó jelentkezőket hirdette nyertesnek a Médiatanács: az első két eljárásban a Karc FM Média Kft-t, a harmadikban a Lánchíd Rádió Kft-t. Székesfehérváron és Tatabányán vételkörzet-bővítéssel “Karc FM”, míg Zalaegerszegen hálózatba kapcsolódva, “Karc FM 88,3” állandó megnevezéssel készíthetnek majd műsort.

A három dunántúli frekvencián korábban a Lánchíd Rádió volt hallható, azonban az adó engedélye tavaly októberben lejárt. A Médiatanács pályázatot írt ki a frekvenciákra, ezek lezárultáig a Karc FM ideiglenes engedéllyel sugárzott a jogosultságokon. A közéleti-politika rádió a dunaújvárosi 99,1 MHz-re is pályázik, az eljárás a tartalmi vizsgálatnál tart. Ezzel összefüggésben a tanács felvilágosítást kért a rádiótól.

A Lakihegy Rádió is tovább szólhat

A testület eredményt hirdetett a szigetszentmiklósi 107,0 MHz tenderén is, ahol az eddigi szolgáltató Lakihegy Rádió Bt. nyert. Az NMHH közleménye szerint eredménytelenül zárult a Budaörs 104,8 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvenciára indított pályázati eljárás, mert alakilag érvénytelennek bizonyultak a pályázatra benyújtott ajánlatok. A hatóság ezen felül elfogadta az idén lejáró Baja 94,3 MHz, a Dunaföldvár 106,5 MHz, a Paks 107,5 MHz és a Szekszárd 91,1 MHz médiaszolgáltatási lehetőségekhez kapcsolódó pályázati felhívások tervezeteit is.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz