Toyota CH-R-t lehet nyerni a Rádió 1 Orbit játékában

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Rádió 1-en most igazán nagy ajándékokat nyerhetnek a rádióhallgatók! A játékosok 20 ezer forint értékű üzemanyagkártyákat, és több tálca dobozos Orbit ajándékcsomagot lehet nyerni. A játék végén pedig egy Toyota CH-R kerül kisorsolásra azok között akik legalább egyszer megpróbáltak játszani. A játék több műsorvezetőnél is játszható, így Balázsék mellett, Györke Attilával és Cooky-val is lehet nyerni. A játékban való részvételnek több módja is van!

  • Legkönnyebb módja, ha műsorvezetői felhívásra elküldöd az ORBIT szót sms-ben a +36-20/311-1111 telefonszámra!
  • A második verzióhoz igazi social betyárnak kell lenned! 10 óra után meg kell találnod a Rádió 1 Facebook, Instagram, vagy weboldalán az aznapi online játékot. Egy videót kell keresned, amelyben valamelyik Rádiós műsorvezető az autóban ülve ritmusra rágósdobozt ráz - és írd meg kommentben, hogy ki az előadó és mi a dal címe.

Honnan tudhatod, hogy ma épp hol kell keresned a social játékot? Nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és reggelente figyelni Balázsékat, hogy aznap hol lehet majd játszani az értékes nyereményekért. A játék során pedig nem kell mást tenni mint felismerni, hogy az adott műsorvezető melyik igazi mai slágert rázza el a rágós dobozzal és ennek ki az előadója és mi a címe.

A CH-R kisorsolása június 14-én 9 órakor fog megtörténni!

Játékra fel!

Toyota CH-R-t lehet nyerni a Rádió 1 Orbit játékában

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz