Hallgatottsági adatok – 2019. február – április

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Országosan és a fővárosban is a Retro a leghallgatottabb rádió.

A Retro Rádió stabilizálta vezető pozícióját az országos piacon, és immáron Budapesten is az élre tört – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április között rögzített adataiból. Az NMHH weboldalán publikált számok alapján az egyetlen országos kereskedelmi rádiót adót átlagosan 1,6 millió fő hallgatta naponta, őt követi a Petőfi Rádió 1,3 millió fővel, a harmadik helyen lévő Kossuth Rádiónak pedig 1,1 milliós hallgatótábora van. Negyedik a sorban a Rádió 1, amit 968 ezren választottak, majd a Dankó Rádió következik 260 ezres közönséggel. 100 ezer fő alatti eléréssel rendelkezik a Bartók Rádió (84 ezer), az Inforádió (54 ezer), a Jazzy (35 ezer), a Duna World Rádió (12 ezer) és a Tilos Rádió (8 ezer).

Hallgatottsági adatok – 2019. február – április

Budapesten az átlagos napi hallgatószám tekintetében a Retro Rádió (206 ezer) áll az első helyen, szorosan mögötte második a Rádió 1 (204 ezer), a dobogó harmadik fokán pedig a Kossuth Rádió (164 ezer) található. A Petőfi Rádió 133 ezer főt tudott elérni a fővárosban. Utóbbiakat nagyobbrészt specializálódott állomások követik: Inforádió – 30 ezer fő, Jazzy – 23 ezer fő, Dankó Rádió– 23 ezer fő, Bartók Rádió – 14 ezer fő, Tilos Rádió – 17 ezer fő, Duna World Rádió – ezer fő.

Hallgatottsági adatok – 2019. február – április

A Civil Rádió, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Manna FM, a Mária Rádió, a Sláger FM, a Sola Rádió és a Trend FM nem járult hozzá eredményei közzétételéhez.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz