Egerben is lesz Best FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 100,7 MHz-en.

Újabb frekvencián szólal meg a Best FM jövő héten – értesült a RADIOSITE. A már három városban jelenlévő rádiós márka ezúttal a hevesi megyeszékhelyen veti meg a lábát, az FM 7 helyén.

A küszöbönálló váltást valószínűsítette, hogy az FM 7-et működtető FM7 Eger Kft. még április végén kérelmet nyújtott be a Médiatanácshoz, amiben a rádió állandó megnevezésének megváltoztatását kérték “FM7 100.7”-ről “100,7 – BEST FM”-re – ehhez a testület hozzájárult.

Nem engedélyezték azonban a rádió hatósági szerződésének egyéb módosításait, egészen mostanáig. Az FM7 Eger Kft. a közelmúltban újabb beadványt nyújtott be a Médiatanácshoz az adó sajátos arculata, központi elemei és műsortervi vállalásainak megváltoztatására, amire a grémium múltheti ülésén rábólintott.

Változások Nyíregyházán is

Május végétől a nyíregyházi Best FM-en is a székesfehérvári 101,8 MHz-ről ismerős, 90-es és 2000-es évek dalaira épülő, leginkább az Adult Contemporaray formátummal leírható rotáció szól, változatlan arculat mellett. A debreceni Best FM ezzel szemben továbbra is a megszokott, a 80-as évektől napjainkig terjedő zenei válogatással operál.

Elindult a székesfehérvári Best FM tesztadása (frissítve)

 
RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz