Eredményt hirdettek a győri 96,4 MHz körzeti kereskedelmi frekvencia pályázatán

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Még öt évig az éterben maradhat a Rádió Antritt.

A székesfehérvári Rádió 1-et üzemeltető Fehérvár Rádió Kft. nyerte a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázatot – tájékoztatott az NMHH. A szolgáltató a Budapest 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolódva, 96,4 Rádió 1 néven sugároz majd műsort. Győrben egyébként jelenleg is elérhető a Rádió 1 a 103,1 MHz-en.

A szolgáltató kérelmére a tanács további öt évvel – 2024. szeptember 21-ig – megújította a Szekszárd 105,1 MHz helyi rádiós frekvencián működő Rádió Antritt szolgáltatójának idén lejáró, hét évre szóló jogosultságát.

A Dunaföldvár 106,5 MHz és a Szekszárd 91,1 MHz helyi frekvenciák kereskedelmi jellegű használatának pályázati felhívásaira beérkezett ajánlatok alaki vizsgálatai után a testület hiánypótlásra szólította fel a pályázókat, amelyek mindkét eljárásban az Alisca Network Kft., illetve a Lajta Rádió Kft.

A Médiatanács a szolgáltató kérelmére hozzájárult, hogy a budapesti Klasszik Rádió a szöveges tartalmon belül kevesebb helyi, a mindennapi életet segítő műsorszámot és több zenei ismeretterjesztő műsort tegyen közzé, valamint hogy a magyar zenéket nézve több öt évnél régebbi zenét játszhasson.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz