Újabb városokban jelenhet meg a Best FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Folytatódik a terjeszkedés.

Napokon belül újabb megyeszékhelyen szólalhat meg a Best FM, ugyanis augusztus 19-én lejár a zalaegerszegi 88,9 MHz indulására kért halasztás határideje. A kereskedelmi frekvenciát az LB Rádió Kft. nyerte el idén januárban City Rádió állandó megnevezéssel, amit később 88,9 Best FM-re módosítottak.

Mivel a médiaszolgáltatási szerződés megkötésétől számított 120 napon belül az LB Rádió Kft-nek nem sikerült elindítania a rádiót, a cég haladékot kért a Médiatanácstól, ami utóbbihoz hozzájárulva augusztus 19-ben határozta meg az új kezdési időpontot.

Budapest, Győr

Küszöbön állhat a 90-es és 2000-es évek slágereire szakosodott rádiós márka győri bevezetése is, hiszen ahogy arról már július végén beszámoltunk, a jelenleg a Rádió 1 adását sugárzó 103,1 MHz-en augusztus 23-tól huszonnégy órás, önálló tartalom lesz hallható, a hálózatos adó pedig átköltözik régi-új frekvenciájára, a 96,4 MHz-re.

Erre utal az is, hogy pár nappal a hír megjelenését követően a Best FM-hez több szálon kötődő Tranzisztor Kft. beregisztrálta a bestfmgyor.hu domaint, valamint védjegybejelentési eljárást kezdeményezett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál a “Best FM” névre, illetve “A legjobb zenék” szlogenre gyorsított eljárás keretén belül.

Érdemes megemlíteni még, hogy a budapesti 99,5 MHz indulási határideje is látható távolságba került: a Média Depo Kft-nek a Médiatanács májusi döntése alapján szeptember 17-ig kell elkezdenie a műsorszolgáltatást.

Egységes brand

Augusztusban a már meglévő, Best FM brand alatt működő rádiók összehangolása is folytatódott, immáron a nyíregyházi 103,9-en is az Egerben és Székesfehérváron megszokott arculati elemek hallhatóak.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz