Jön a Spirit FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Szeptember 2-ától.

Szeptember 2-án indul a főváros legújabb rádiója, a Spirit FM – írja az atv.hu. Az eddig a Broadway Rádió otthonául szolgáló 87,6 MHz-es budapesti kisközösségi frekvenciára érkező adó tartalmilag az ATV Spiritet próbálja majd megidézni portré- és kulturális műsorokkal, sporttal, humorral és nem utolsó sorban spirituális, keresztény tartalmakkal.

Az atv.hu interjút készített Korvin Tiborral, a Spirit FM programigazgatójával, aki elárulta, hogy a közérzeti tv számos arca hallható lesz majd a rádióban. “Magazinműsorral fog jelentkezni – mások mellett – Holló Márta, Gajdos Tamás, Schwajda Gergő, vagy éppen Nemes Anna. A reggeli élő showműsorunkban Novák András fog szerepet kapni, de, legnagyobb örömünkre, hallhatóak lesznek a Spirit FM-en máshonnan ismert nevek, mint például Beleznay Endre, vagy Lutter Imre.” – mondta.

A programigazgató kifejtette, hogy a rádió tematikája elsősorban közéleti lesz, amivel a lehető legszélesebb korosztályt és társadalmi réteget szeretnék elérni. “Fontos szerepet fognak kapni a spirituális tartalmú műsorok is, gondolok itt istentisztelet-közvetítésre, az ATV-n régóta futó 700-as klub rádiós változatára, vagy éppen portréműsorokra keresztény világnézetű személyekkel. A magyar és nemzetközi zenék mellett sok gospelt is fogunk adni, a spirituális tartalmakat szeretnénk újszerűen tálalni a hallgatóknak.” – tette hozzá.

A Spirit FM – a Broadway Rádió vételkörzetéhez hasonlóan – leginkább a belvárosi kerületekben lesz vehető.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz