Megújult műsorstruktúrával indítja az őszt a Manna FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Szeptember 2-ától több új műsorral, frissített hangzással hangolja örömre a hallgatókat a 98.6 Manna FM: megújul a rádió reggeli műsora, a Reggeli Manna, emellett a hétköznap esték is átalakulnak. Ősztől Péter Petra és Hamar Donát szól a hallgatókhoz minden hétköznap reggel 6:00-tól 10:00-ig.

“Petrát régóta ismeri a hallgatóság, tapasztalt rádiós, igazi profi műsorvezető. Kellemes hang, nagy szív, empátia, jellemzi, ő képviseli a gondoskodó, nagy élettapasztalattal rendelkező nőt a műsorban. Petra komoly lexikális tudással és rálátással rendelkezik, ennek ellenére képes erős érzelmi indíttatással reagálni az élet dolgaira. Donát komoly televíziós és online tapasztalattal bír: ő egy dinamikus, fiatal srác, aki feleségével tízezreket szólít meg a YouTube-on és gyakorol hatást generációjára pozitív és leplezetlenül őszinte üzeneteivel. Szenvedélye az önismeret és a jól működő párkapcsolat – coach végzettségéből adódóan pedig megoldásfókuszúan közelíti meg az élet kihívásait.” – mondta Hamvas Viktor, a rádió programigazgatója.

“A műsor célja, hogy könnyed, szórakoztató formában, de mégis értékes tartalmat előállítva, a hallgató számára fontos témákat feldolgozva valós alternatívát nyújtson a reggeli rádiózásban. A hallgatói igényekre és a megváltozott környezetre reagál, szórakoztató minőségi tartalmat ad. A fókusz a hallgató “életminőségének” javításán van, vagyis olyan műsor előállításán, ami ténylegesen hozzájárul a közönség maximális kiszolgálásához, érzelmeket generál, válaszokat, esetleg megoldásokat ad – ellentétben a rádiós piacon jelenleg működő konkurens műsorokkal.” – árulta el Hamvas Viktor.

Prekopa Donát, a Reggeli Manna korábbi műsorvezetője egy önálló, napi szinten jelentkező esti műsort vezet szeptembertől, XYZ címmel. Minden hétköznap feldolgoz egy témát, amely elsősorban a Z generációt foglalkoztatja, de az X és az Y tengelyen is érdekes lehet. A műsor fókuszában olyan napi aktualitások, jelenségek kapnak helyet, amelyek a fiatalokat foglalkoztatják, és akár mindannyiunk jövőjét befolyásolhatják: legyen szó jövőképről, beilleszkedésről, buliról, függőségekről, szexualitásról, kultúráról vagy akár karrierépítésről.

Donát a híd, aki összeköti a generációkat – fiatalos nézőpontjával és érett gondolkodásával több korosztály tagjai is azonosulhatnak. A műsor nem csak bemutat egy-egy adott jelenséget, célja az, hogy segítséget, támogatást és motivációt is adjon a hallgatóknak – vendégek, szakértők bevonásával, vagy akár teljesen önállóan.

A késő esti sávban is történt változás, hétköznaponként 22:00-tól jelentkezik a Manna Night, ami a hallgató, megnyugtatására, a napi stressz elűzésére törekszik. Kellemes, downtempo, chillout/lounge zene, nagy klasszikusok akusztikus felvételei és mai slágerek acoustic/lounge coverjei szólnak, melyek hangulata akár egy lazító esti beszélgetéshez, akár alváshoz is tökéletes hátteret biztosít. A műsor hostja Fehér Mariann, aki jelenlétével és megnyugtató hangvételével járul hozzá a napi feszültség feloldásához.

A 98.6 Manna FM pozitív hangvételével, egyedi hangzásával és egyedülálló, változatos zenei kínálatával fokozatosan növeli hallgatottságát, célja, hogy a lehető legtöbb hallgatónak közvetíthesse a pozitív értékeket és az “életörömzenét” .

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz