Milliós nyereményért zajlik a TOP 500 szavazás a Rádió 1-en

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Ötszáz dalból álló zenei listát készít a rádióhallgatók segítségével a Rádió 1.

A TOP 500 című program évek óta nagyon népszerű a hallgatók körében, akik ilyenkor szavazhatnak kedvenc igazi mai slágereikre. Idén a vállalkozó kedvűek november 29-ig voksolhatnak a Rádió 1 weboldalán és applikációjában az általuk legjobbnak tartott dalokra. A szavazók között közel másfélmillió forint értékű nyeremény kerül kisorsolásra.

Már az első héten több, mint tízezren voksoltak kedvenc dalaikra a Rádió 1 TOP 500 slágerlistájának összeállításában. A TOP 500 már a Rádió 1 indulása óta az egyik legnépszerűbb visszatérő programelem.

Milliós nyereményért zajlik a TOP 500 szavazás a Rádió 1-en

(forrás: Rádió 1)

 
A hallgatók november 29-ig szavazhatnak a kedvenc dalaikra telefonon, sms-ben, viberen vagy e-mailben. A legszerencsésebbek azok lehetnek, akik a Rádió 1 weboldalán (radio1.hu/top500) vagy applikációjában adják le a szavazataikat, ők naponta értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, amelyeknek összértéke megközelíti a másfél millió forintot. A legértékesebb ajándékok a szavazás utolsó hetén, november 25 és 29 között találnak gazdára, a fődíj egy MacBook Air.

Az 500 dalból álló zenei lista, amelynek első helyezettje tavaly Ed Sheeran Shape of you című dala volt, december 6-8 között lesz hallható a Rádió 1-en. Péntek délutántól vasárnap estig a listán szereplő összes dal elhangzik a rádióban. Az ország ötszáz kedvenc mai slágerének rangsorát teljes egészében a hallgatók állítják össze, így hamarosan kiderül, kit hallgat legszívesebben a Rádió 1 közönségei 2019-ben.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz