Nagyon úgy néz ki, hogy újra rádiózni fog Bochkor Gábor

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Bors információi szerint a rádió vezetősége már tárgyal Bochkor Gáborral az esetleges visszatéréséről a Sláger FM-en. Egy évvel a Music FM megszűnését követően(2019.02.07) térhet vissza Bocsi.

A lap információ szerint szakmai berkekben már nyílt titoknak számít az, hogy a rádió vezetősége többször is tárgyalt Bocsival arról, csatlakozzon a Sláger Reggel jelenlegi műsorvezetőjéhez, Jáksó Lászlóhoz. Akik akár fel is vehetik a versenyt Balázsékkal és korábban Balázs is többször elmondta, hogy örül annak, ha Bocsi az éterben van, hisz ha nincs konkurencia, akkor ellaposodhat egy műsor. Jáksó ezzel kapcsolatban a lapnak elmondta, Boros Lajos mellett Bochkort tartja az ország egyik legtehetségesebb rádiósának, ellentétben Sebestyén Balázsékkal . "Én bármikor szívesen dolgoznék vele, és szerintem a Sláger FM is tárt karokkal várná" - mondta Jáksó, aki pár napja már beleszállt Balázsékba. Lehet hogy előpuhításnak szánta?

Nagyon úgy néz ki, hogy újra rádiózni fog Bochkor Gábor
Forrás: kcr.hu

Bochkor Gábor 1999 és 2009 között Boros Lajossal és Voga Jánossal együtt vezette a Bumeráng című reggeli műsort a Sláger Rádión, majd 2014-ben a Music FM-hez igazolt, ahol a rádió megszűnéséig, 2019. február 7-ig volt az Önindító műsorvezetője volt Isvtán Danival. Jelenleg pedig az ATV-n futó, saját nevével fémjelzett műsorban látható a képernyőn. Az 55 éves Bochkor azonban saját bevallása szerint is inkább tartja magát rádiósnak, mint televíziós műsorvezetőnek.

Bár ez még csak egy erős pletyka, de mi reméljük, hogy visszatér és színesedik vele a reggeli műsorsáv!

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz