Továbbra is a 88 a szegedi rádióhallgatók kedvence

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

10-ből 7 ember, mintegy 70 ezer rádióhallgató választja egy átlagos héten Szegeden az idén 30 éves Rádió 88-at.

Gyönyörű utókarácsonyi ajándékkal leptek meg a szegediek a Rádió 88-at: az Inspira Hungary Research január eleji hallgatottsági felméréséből kiderült, hogy még mindig toronymagasan a Rádió 88-at hallgatják a legtöbben. Erre az eredményre azért is büszkék – írják közleményükben -, mert egy egyre színesedő, sok szereplős piacon tudtak kimagasló adatokat produkálni.

Továbbra is a 88 a szegedi rádióhallgatók kedvence

(forrás: Rádió 88 / Insipra Research)

“Szegeden tovább dübörög a rádiózás sikertörténete, hiszen amellett, hogy a méréseken az FM 95,4-en sugárzó 88 szerepel az első helyen, mögötte három másik olyan rádióállomás fogható, amely 26 és 30 százalék között teljesít. Az átlagos napi adatokat tekintve is utcahosszal végeztünk az első helyen, csak Szegeden a 18-59-es korosztályban közel 52.500 hallgató szavaz bizalmat nekünk nap mint nap. Mellette rádiónkat a megyében is nagyon sokan hallgatják!” – teszik hozzá.

A Rádió 88 hisz benne, hogy a kollégáik által végzett magas színvonalú, sokoldalú szakmai munka mellett a siker kulcsa az is, hogy az olyan nem lineáris tartalmi szolgáltatókkal, mint például a YouTube vagy a Spotify, úgy tudják felvenni a versenyt, hogy a hallgatóikkal együtt élik át mindennapjaik összes fontos pillanatát, így lassan harminc éve állandó részei az életüknek.

“Egy dolgot ígérhetünk 2020-ra: a Rádió 88 ezután is Rádió 88 marad. Az évről-évre óriási sikert arató Tablóversenyre már most készülhetnek a szegedi végzős középiskolások, sőt Napozóválogatottunk is ott lesz a megye strandjain, de természetesen nem maradhatnak el az újdonságok sem.” A rádió már most nagy erőkkel készül 30. szülinapjára, melyet több helyszínen, rengeteg programmal, a szegedieknek sokáig felejthetetlen élményeket ajándékozva ünnepelnek majd.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz