Négyéves a Karc FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A rádió születésnapi rendezvénnyel és díjkiosztással ünnepelt.

Négy évvel ezelőtt ezen a napon szólalt meg a Karc FM a budapesti 105,9 MHz-en. A politikai-közéleti rádió a tavalyi évhez hasonlóan idén is ünnepi rendezvénnyel emlékezett meg az évfordulóról. A rádió munkatársainak és partnereinek részvételével megtartott összejövetelen beszédet mondott Gajdics Ottó, a Karc FM ügyvezető-főszerkesztője.

Négyéves a Karc FM

(Gajdics Ottó – forrás: Karc FM)

 
„Egy kis budapesti regionális adóból, gyakorlatilag a fél országot besugárzó nagy rádió lettünk az elmúlt esztendőben. Nem álltunk meg azon a szinten, ahol a Lánchíd Rádiót abbahagytuk, hanem elindultunk keletre. Az a terv, amit annak idején elhatároztunk, hogy az akkor Lánchíd Rádiónak nevezett vállalkozásunk szóljon minden autópálya mentén egészen az országhatárig, úgy néz ki, hogy a Karc FM időszakában veletek sikerülni fog!” – vázolta fel a rádió terjeszkedésének irányát Gajdics Ottó.

Az ügyvezető-főszerkesztő hozzátette: a hagyományos felületeken kívül a digitális, internetes terjesztési platformok fejlesztését is tervezik, valamint hamarosan kutatásba kezdenek, hogy az eddigieknél is pontosabb képet kapjanak a hallgatóság összetételéről és igényeiről.

Négyéves a Karc FM

(Petz Margó – forrás: Karc FM)

 
A születésnapi ünnepségen átadták az állomás kArcél-díját, amivel azt a munkatársat jutalmazták, aki az elmúlt időszakban a legtöbbet tette a rádió működéséért. Az elismerést idén Petz Margó, a Karc FM vezető szerkesztője vehette át.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz