Nacsa Norbert lett a Rádió 88 új ügyvezetője

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az értékesítési és programming terület is új vezetőt kapott.

Nacsa Norbert lett a Rádió 88 ügyvezető igazgatója. Az eddigi programigazgató a 12 éve ügyvezetőként dolgozó, most új kihívások után néző Tóth-Harasztos Gézát váltja Szeged leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának élén. Az új vezető a jövőben tovább bővítené a médiavállalkozás üzleti portfólióját, amellyel a 88 partnereinek sikerességét eddigieknél is szélesebb körű szolgáltatásokkal segítenék.

Nacsa Norbert a Rádió 88 1990-es születése után nemsokkal csatlakozott az akkor még a Mars téren működő rádióhoz és testközelből ismerte meg a rádiót alapító Tóth András „Óriás” munkásságát. Ezt követően a Tisza Rádióban hallhatták őt a szegediek. A 88-hoz 1996-ban került vissza, ahol zenei szerkesztő és műsorvezető lett. Majd 2005-ben a legendás Sláger Rádiónál zenei szerkesztőként tett kitérő után 2006-ban tért vissza Szegedre. A Rádió 88-ban akkor már zenei igazgatóként és műsorvezetőként számítottak rá, 2009-ben pedig már a rádióállomás programigazgatójaként mutatkozott be, ebben a pozícióban több mint 10 évig dolgozott.

“Szeretnénk, ha a kommunikáció, és a marketing területén minden eddiginél több segítséget tudnánk adni hirdetőinknek, legyen szó rendezvényszervezésről, sajtómunkáról, vagy éppen közösségi médiában való megjelenésről.” – mondta el az újonnan kinevezett ügyvezető.

„Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy teljesen új fába vágnánk a fejszénket: elég csak arra gondolni, hogy milyen sok embert mozgatnak meg rendezvényeink, de amellett sem mehetünk el, hogy olyan közösségi oldalt építettünk fel, amit napjainkban az 5 legnagyobb szegedi Facebook-oldal között tartanak számon. Tehát nem teszünk majd mást, mint hogy a nálunk hosszú idő alatt összegyűjtött tudást üzleti partnereink szolgálatába állítjuk” – zárta mondandóját Nacsa Norbert kiemelve, hogy ez egy hosszabb folyamat része lesz.

További változás, hogy az eddig értékesítőként tevékenykedő Rasztik Milán kibővült feladatkörrel, értékesítési vezetőként, míg Bálint K. Gergő műsorvezető – amellett, hogy hangját a jövőben sem kell hiányolnia a hallgatóknak a 88 adásából – stúdióvezetőként dolgozik tovább, így tehát új vezető kerül az értékesítési terület és a programing élére. A rádió tulajdonosi körében és szakmai stábjában más változás nem történt, így a hallgatók továbbra is eddigi kedvenceikkel tölthetik napjaikat a Rádió 88-cal FM-en, online vagy mobilon.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz