Rádió 1 - Halott Pénz - A kiállás pillanata

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Április 3-án, péntek reggel 9 órakor a reklám után felcsendült a Halott Pénz - Amikor feladnád című dala. Az esemény újabb online hallgatottsági rekord is társult, több mint 60 ezren hallgatták a rádiót a világ számos részéről.  

 

 

Volt, aki New York-ból volt, aki Hollandiából és volt, aki a Budai Váralagútból jelentkezett adás közben, hogy ők onnan fognak énekelni. Az emberek érzékenységét a legjobban azt mutatja, hogy sokan el se tudták énekelni, mert elsírták magukat a meghatottság miatt. Eddig is sok olyan kezdeményezés volt, ami egyes csoportok iránti kiállást szimbolizálta úgy, mint az erkélyen való tapsolás az egészségügyi dolgozók munkájának elismerése képen, azonban ez az esemény, minden érintett iránti kiállást jelentette. A dal valószínű össze fog nőni a karantén időszakkal és az emberek számára az egymás iránti kiállást, összefogást fogja jelképezni.  

 

Rádió 1- Halott Pénz - A kiállás pillanata

A Rádió 1 a Facebookra valamint Instagramra a hallgatók #akiallaspillanata hashtaggel feltöltött videóit gyűjtik be és egy közös videót gyúrnak belőle. Ha kíváncsi vagy, hogy mások mit töltöttek fel, akkor itt és itt megtekintheted.

 

 

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz