Hallgatottsági adatok – 2020. február – április

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Újra publikusak a Sláger FM hallgatottsági adatai.

Országosan és Budapesten is a Retro Rádió a leghallgatottabb adó – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április között rögzített adataiból. Az NMHH weboldalán közzétett számok alapján Retro Rádiót átlagosan 1,5 millió fő hallgatta naponta, őt követi a Petőfi Rádió 1,2 millió fővel, a harmadik helyen lévő Kossuth Rádiónak pedig 1,1 milliós hallgatótábora van. Negyedik a sorban a Rádió 1, amit 914 ezren választottak, majd a felmérésbe visszatérő Sláger FM következik 352 ezres közönséggel. 200 ezer fő alatti eléréssel rendelkezik a Dankó Rádió (217 ezer), a Bartók Rádió (81 ezer), az Inforádió (58 ezer), a Jazzy (45 ezer) és a Tilos Rádió (12 ezer).

Hallgatottsági adatok – 2020. február – április

Budapesten az átlagos napi hallgatószám tekintetében a Retro Rádió (213 ezer) áll az első helyen, szorosan mögötte második a Rádió 1 (108 ezer), a dobogó harmadik fokán pedig a Kossuth Rádió (148 ezer) található. A Petőfi Rádió 148 ezer, a Sláger FM pedig 142 ezer főt tudott elérni a fővárosban. Utóbbiakat nagyobbrészt specializálódott állomások követik: Jazzy – 29 ezer fő, Inforádió – 29 ezer fő, Bartók Rádió– 23 ezer fő, Dankó Rádió – 21 ezer fő és Tilos Rádió – 9 ezer fő.

Hallgatottsági adatok – 2020. február – április

A Best FM, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Manna FM, a Mária Rádió, a Sola Rádió és a Trend FM nem járult hozzá eredményei közzétételéhez.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz