Kiderült, mikor startol a Retro Rádió új reggeli műsora

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A nevét is elárulták.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bochkor Gábor a Retro Rádióhoz igazolt, ahol Lovász Lászlóval kiegészülve új ébresztő műsort készítenek majd, felváltva Hepi Endre és Hudák Anita párosát. Ma kiderült, hogy a megújult reggeli sáv augusztus 31-én indul, Bochkor néven. Az országos adó közleménye szerint Bochkor és Lovász kettőse minden hétköznap reggel hattól tízig jelentkezik majd az éterben.

Bochkor Gábor elárulta, ugyan ő lesz a dominánsabb kettejük közül, de biztos benne, hogy Lovásszal jól működnek majd együtt. A két műsorvezető ismerte már egymást korábbról, az elmúlt hetekben pedig a műsor kapcsán sok időt töltöttek együtt, hogy összehangolódjanak a nyár végi kezdésre.

Kiderült, mikor startol a Retro Rádió új reggeli műsora

(Az új műsor logója – forrás: Retro Rádió)

“Az, hogy Lovász Laci legyen mellettem ebben a műsorban, az én ötletem volt. Sokáig ötleteltünk, ki lehetne a megfelelő társ, végül bedobtam a nevét és felhívtam. A találkozásunk után biztos voltam benne, hogy jó választás, az azóta eltelt időszak erre csak ráerősített.” – mondta Bochkor, aki a koránkeléssel együtt alig várja már az indulást.

Új műsorvezetőtársa évekkel ezelőtt már szerzett tapasztalatot a rádiózásban, és boldogan fogadta a felkérést: “Nagyon örültem, amikor Gábor felhívott. Szerintem az országban kevesen mondhatják el magukról, hogy Bochkor Gábor velük akar rádiózni. Ahogy azt is, hogy olyanokkal dolgoznak együtt, akiket valóban tisztelnek és elismernek szakmailag. Az, hogy milyen közöttünk a kémia, hamarosan a hallgatók számára is kiderül.” – magyarázta Lovász László.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz