Hallgatottsági adatok – 2020. április – június

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Nincs változás az élmezőnyben.

Országosan a 15 éves vagy annál idősebb lakosság körében a Retro Rádió (1,5 millió fő) a leghallgatottabb rádió, melyet a Petőfi Rádió (1,1 millió hallgató), majd a Kossuth Rádió (1,1 millió fő) követ a sorban. 1 millió hallgató napi elérése van a Rádió 1-nek. Őt követi a Sláger FM 324 ezer és a Dankó Rádió 198 ezer hallgatóval. A Bartók Rádió 79 ezer hallgatóval rendelkezik naponta, ezután következik a Jazzy Rádió 44 ezres, valamint az InfoRádió 35 ezres napi hallgatótáborral. A Tilos Rádió 11 ezer főhöz ér el napi szinten országosan.

Hallgatottsági adatok – 2020. április – június

A fővárosban az átlagos napi hallgatószám tekintetében a Retro Rádió (222 ezer hallgató naponta) vezet, utána jön a Rádió 1 (203 ezer), majd a Kossuth Rádió 154 ezer fős hallgatótáborral. A Petőfi Rádió 117 ezer, a Sláger FM 114, a Jazzy Rádió 24 ezer embert ér el napi szinten. Az InfoRádió 23 ezer fős hallgatótáborral rendelkezik, követi a Dankó Rádió (22 ezer fő) és a Bartók Rádió (19 ezer hallgató). A Tilos Rádiónak tizenegyezres hallgatótábora van Budapesten.

Hallgatottsági adatok – 2020. április – június

Nem járult hozzá eredményei közléséhez a Best FM, a Karc FM, a Klasszik Rádió, a Klubrádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Manna FM, a Mária Rádió, a Sola Rádió és a Trend FM.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz