Pozitív lett a Rádió 1 egyik munkatársának koronavírus tesztje

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Mindenkit tesztelnek.

Pozitív lett a Rádió 1 egyik kollégájának COVID19 tesztje – közölte az állomás sajtóközleményében. A rádió munkatársainak PCR tesztelése már megkezdődött, ezek költségét a cég vezetése magára vállalta. Az eredmények kézhezvételéig a Rádió 1, a Retro Rádió és a Best FM dolgozói otthonukból végzik munkájukat.

„Kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött.” – mondta el Sivák Péter, a rádiók programigazgatója. „Kollégáinkat arra kértük, hogy fokozottan figyeljenek a higiéniai és járványügyi előírások betartására, és viselkedjenek felelősségteljesen.”

A COVID fertőzéssel azonosított személy a rádió közleménye szerint szerencsére jól van, enyhe tünetekkel otthoni izolációban lábadozik.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz