A 95.8 Sláger FM-en jelentkezik Peller Mariann Lélekközösség című műsora

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Peller Mariann nagy népszerűségnek örvendő mélyinterjú sorozatát ezentúl a Sláger FM-en hallhatják a műfaj szerelmesei. A Lélekközösség október 25-től a megszokott formában, már az éteren keresztül jelentkezik. „Tartalmában és szellemiségében nem változik a műsor, csak felépítésében, alkalmazkodva a rádiós keretekhez. Továbbra is egy vagy két közismert vendéggel és szakértővel beszélgetünk az életünket érintő témákról a lélek szemüvegén keresztül” – árulta el a műsorvezető, aki úgy érzi, a rádió hullámhosszán keresztül még meghittebb hangulatú beszélgetéseknek lehetnek fültanúi a hallgatók. 

„A hang és a hangsúlyok felértékelődnek, hiszen csak azon keresztül kapcsolódunk a hallgatókhoz. Képet az ő képzeletük társít hozzá. Ettől talán még intimebb hangulatú lesz a műsor, bízom benne, hogy úgy fogja érezni a közönség, mintha ott ülne mellettünk” – mondta Peller Mariann, aki az első adás vendégét is felfedte. „Olyan vendégeket hívok meg, akik a szívemhez közel állnak, akikkel jólesik együtt gondolkodni. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyezik a véleményünk, pont ettől lesz izgalmas a dolog. 

Az első beszélgetőpartnerem Lakatos Márk lesz, akivel egy új, közös projekten dolgozunk, amely során egységbe hozzuk a külcsínyt a belbeccsel. Szeretnénk segíteni azoknak a nőknek és férfiaknak, akik az önismeret és önelfogadás útjára lépnének, de még nem tudják, merre induljanak. A ’Szép testben szép lélek’ projektünkben Márk arról mesél, hogy az öltözködés az egyik legfontosabb önkifejezési forma, és ha az ember megismeri és hangsúlyozza saját erősségeit, azzal erősítheti az önbizalmát. Én pedig eddigi tapasztalataim alapján segítek a jelenlévőknek, hogy ráleljenek saját útjukra, és valóban megismerjék önmagukat. Többek között erről is beszélgetünk az első adásban” – tette hozzá Peller Mariann, akinek Lélekközösség című műsora október 25-től, minden hónap utolsó vasárnapján jelentkezik a 95.8 Sláger FM-en. 

Hír forrása: Spotlight Media

A 95.8 Sláger FM-en jelentkezik Peller Mariann Lélekközösség című műsora

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz