A DTR Gold leigazolt egy igazi rádiós legendát: Lali királyt!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Duna-Tisza Rádió november 25-én 11 órakor fontos bejelentést tett egy élő Facebook videóban. A rádió múltjának, jelenének és elképzelt jövőjének taglalása során egy meglepő fordulatra került sor, amikor az élő közvetítésben csatlakozott a rádió alapítójához, Kalácska Gáborhoz az országszerte több évtizedes rádiós múltjával mára már legendává vált Boros Lajos, azaz Lali király.

A rádiós humor nagyágyúja azonban nem csak egy hirtelen ötlettől vezérelve kívánta üdvözölni a videóban a rádió hallgatóit, hanem fény derült arra, hogy a Duna-Tisza Rádió bizony leigazolta őt, mégpedig egy új, különleges és formabontó műsor vezetésére a Duna-Tisza Rádió Gold-on.

A DTRG online rádió a 60-as, 70-es és 80-as évek legjobb zenéiből válogat, s mivel a rádió azokat a hallgatókat kívánja megcélozni az új műsorával, akik az ezen évtizedekben kiforrott zenéket kedvelik, az új műsor pontosan nekik fog kellemes és vidám élményeket hozni.

A műsor neve: BEAT DETEKTÍV - s természetesen a fődetektív Lali király lesz, aki felmérhetetlen tudáskészletével, orákulumként fog majd ítéletet hozni arról, hogy a betelefonáló detektívjelöltek helyesen válaszolnak-e a feltett kérdésekre, rájönnek-e egy konkrét eseményre amelyekről csak információmorzsákat kaptak a műsorvezetőtől. Olyan kérdésekben fogja Lali király várni a betelefonálók válaszait, amelyek kapcsolódni fognak a rádióban sugárzott zenék előadóihoz, a zenekarokhoz és koncertjeikhez, illetve a pop-rock világ nagyjainak híres és kevésbé híres sztorijaihoz. Mivel a műsor célja nem csak a játék önmagában, hanem a nem játékos rádióhallgatók új, akár meglepő információkkal való szórakoztatása, ezért a műsor különlegessége az lesz, hogy nem csak a mindenki által ismert, korabeli címlapokon, vagy tévéhíradókban leadott nagy hírek lesznek górcső alá véve, hanem olyan speciális, elmélyült tudást igénylő kérdések és események is, amelyeknek a megismerése üdítő pluszt tud adni minden rádióhallgatónak. Emellett pedig Lajost ismerve, valószínűleg a humorfaktor sem csupán egy halovány összetevője lesz az általa vezetett műsornak!

A felkéréssel kapcsolatban Boros Lajos elmondta, hogy nagyon örült a megkeresésnek, ami kezdetben nyitott volt abban az értelemben, hogy még nem volt konkrétuma az általa készített új műsor formátumának, hanem az a felkérés folyamatában a rádió munkatársaival való egyeztetések során alakult ki. A végső formával a műsorvezető különösen elégedett, hiszen nagyrészt az ő ötletei adták azt az eredményt, amelyben hűen fog tükröződni mindaz, amit ő a legfontosabbnak ítél a rádiós szakmában, ami az interaktivitás a rádió és a hallgatói között.

A Beat Detektív december 7-én indul reggel 10 órakor, és a Duna-Tisza Rádió Gold-on lesz hallható!

A DTR Gold leigazolt egy igazi rádiós legendát: Lali királyt!

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz