Fiala János, a Spirit FM egyik legnépszerűbb műsorvezetője távozik a rádiótól

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A több éve az ATV csoportnak dolgozó Fiala János távozik a cégtől. Műsorvezetője, s egyben névadója is volt a Spirit FM "Keljfel Jancsi!" című műsorának, illetve az ATV-n futó "Civil a pályán" című politikai beszélgetős műsornak is a műsorvezetője volt. Az ATV weboldalán megjelent hír szerint a műsorvezető és a "Civil a pályán" szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus miatt döntött úgy Fiala és a csatorna vezetése, hogy közös munkájuk véget ér - de nem csak a televíziós csatornán, hanem a rádióban is.

Fiala János beszélgetős műsorai mind a Spirit FM-en, mind az ATV-n nagy népszerűségnek örvendtek, és nem csak azért, mert a műsorvezető kiváló érzékkel választotta ki a meghívott vendégeit, hanem azért is, mert az egyértelmű politikai irányultsága ellenére is tudott mindig kritikus lenni nem csak a másik, hanem a saját oldalának a viselt dolgaival szemben is. A Spirit FM-en a "Keljfel Jancsi!" még december 22-éig lesz hallható Fiala vezetésével, addig az ATV Spiriten is látható lesz a műsor, az ATV "Civil a pályán" következő - szombati - adását viszont már másik műsorvezető fogja vezetni.

Az ATV weboldalán megjelent hírben az ATV vezetősége köszönetet mondott Fiala Jánosnak a munkájáért, és sok sikert kívánt neki a jövőre vonatkozólag.

Forrás: ATV.hu

Fiala János, a Spirit FM egyik legnépszerűbb műsorvezetője távozik a rádiótól

 

 

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz