Bochkor Gábor reggeli műsora a "Bochkor", a Retro Rádión piacvezetővé vált.

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Még fél éve sincs, hogy elindult Bochkor Gábor új reggeli műsora a Bochkor a Retro Rádión, és máris piacvezetővé vált. A Kantar-Hoffmann 2020-as szeptember-október-novemberi hallgatottsági adatai szerint a 15 év feletti rádióhallgatók legnagyobb része a Retro Rádió ébresztő műsorával indítja a napját.

2020 júliusának végén érkeztek a hírek arról, hogy a több évtizedes rádiós múlttal rendelkező Bochkor Gábor új rádióműsort fog indítani a Retro Rádióban. Bochkor Gábor még a kilencvenes években Boros Lajossal együtt vezette, és fektette le az alapjait a "reggeli szórakoztató rádióműsor" műfajának Magyarországon. Még a kilencvenes években a régi Danubius Rádióban a Cappucino-ban, majd 1999-től már a Sláger Rádiónál a Bumerángban egy évtizedig, 2009-től 2012-ig pedig a NeoFM-en szintén Bumeráng című műsorban vezette az éveken keresztül piacvezető reggeli műsorát Boros Lajossal. A NeoFM megszűnése után Bochkor átnyergelt a Music FM-hez, ott már István Dániellel vezette az Önindító című reggeli műsort mintegy 7 évig.

A rádió megszűnése után 2019 februárjától egy közel másfél éves szünet kezdődött Bochkor rádiós műsorvezetésében, de addig sem tétlenkedett, hiszen az ATV-n hetente jelentkező #Bochkor című beszélgetős műsorát vezeti azóta. De aztán tavaly nyár végén visszatért a rádiózáshoz is, immáron a Retro Rádió színeiben, és a visszatérés olyan jól sikerült Lovász László állandó műsorvezetőtársával, hogy a műsor megkezdése után csupán néhány hónappal ismét piacvezetőként indítják a Retro Rádió hallgatóinak a napját.

Bochkor Gábor az Origo kérdésére elmondta: "Nagyon örülünk, hogy ilyen gyorsan épül a hallgatói közösségünk, és külön öröm, hogy azt tapasztaljuk, akik eddig elfordultak a rádióhallgatástól, kezdenek visszatérni. Köszönjük mindenkinek, aki reggelente velünk van."

 

Forrás: Origo

 

Bochkor Gábor reggeli műsora a

 

 

 

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz