Piacvezető a Bochkor a Retro Rádión

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 15 év feletti rádióhallgatók legnagyobb része Bochkor Gábor és Lovász Laci hangjára ébred a Kantar-Hoffmann legfrissebb, 2020 szeptember-novemberi országos hallgatottsági adatai szerint – közölte a Retro Rádió.

Bochkor Gáborral és Lovász Lacival ébred az ország a Kantar-Hoffmann legfrissebb, 2020 szeptember-október-novemberi görgetett hallgatottsági adatai szerint – áll a rádió közleményében. Országosan a teljes lakosság körében a Retro Rádió reggeli műsora a legnépszerűbb, naponta közel egymillió ember tart Bochkorral és műsorvezető-társával. A Bochkor augusztus végétől hallgató az éterben.

“Nagyon örülünk, hogy ilyen gyorsan épül a hallgatói közösségünk, és külön öröm, hogy azt tapasztaljuk, akik eddig elfordultak a rádióhallgatástól, kezdenek visszatérni. Köszönjük mindenkinek, aki reggelente velünk van.” – mondta Bochkor Gábor.

A visszajelzések alapján sok olyan hallgató is csatlakozott mostanra Bochkorékhoz, aki az elmúlt években egyáltalán nem fogyasztott reggeli rádióműsorokat, jelenleg átlagosan napi 968 ezren hallgatják őket. A páros szerződtetésével éppen ez volt az egyik cél. Sivák Péter, a Retro Rádió programigazgatója elmondta, Bochkorék beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

“Bochkor Gábor és Lovász Laci kettőse elsőre meglepte a hallgatókat, hiszen egy új, addig még nem hallott párosról volt szó. Az eddigi visszajelzések alapján azonban gyorsan megszerették őket, és amellett, hogy a régi Retrosok is maradtak, sikerült régi-új rádióhallgatókat is bevonniuk. Örülünk annak, hogy az egyéb visszacsatolások, e-mailek, üzenetek mellett a számok is ezt igazolják, és a Retro reggeli műsora piacvezető országosan, a teljes mért korcsoportban.” – mondta a programigazgató.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz