Új műsorokkal várja a tavaszt a 95.8 Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Rengeteg újdonsággal indította a 2021-es évet a Sláger FM, amely februárban újabb műsorral gazdagítja kínálatát.

Továbbra is a valaha volt legnagyobb slágereket hozza el a hallgatóknak a 95.8 Sláger FM. A zenei változatosság mellett persze a hallgatók legfrissebb hírekkel, közérdekű információkkal való tájékoztatása, ellátása sem marad el, 2021-ben sem. Sőt, a rádió a közönségkedvencnek számító műsorai mellett több újdonsággal, újítással vág neki a tavasznak. 

Ezek közül az egyik legújabb az ÉdesKettes, amelyben minden hétfőn este 8 órától Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám engednek bepillantást mindennapjaikba. Vasárnap délután 4 órától Kisó és Kovács Áron a Samsung Experience Slágerlistában vesézi ki a hét legkedveltebb 40 slágerét. Peller Mariann Lélekközösség című műsora pedig minden hónap utolsó vasárnapján jelentkezik a rádióban. Az új műsorokról februárban nagyszabású óriásplakát-kampányt is indított a Sláger FM.

Új műsorokkal várja a tavaszt a 95.8 Sláger FM

Hétköznaponként a Sláger Reggelben Pordán Petra mellé Somogyi Zoltán csatlakozott, míg a szülői örömök előtt álló Viktorin Tamás ezentúl minden hétköznap a Sláger Napközben műsorában hallható délelőtt 10 órától, hogy a hallgatók kedvenc slágereivel, a térség legfrissebb közlekedési, időjárási és egyéb híreivel, programajánlóival pörgesse tovább a napot. Őt követi délután 4 órától a szemtelenül fiatal energiabomba, Faragó Janka a Sláger Délutánban, aki hasznos tippekkel, kívánságműsorral és sztárinterjúkkal szórakoztatja a hallgatókat egészen este 10-ig.

A nap hátralévő részében a kultúráé a főszerep: Szani Roland a színházi, kulturális, és a zenei élet térségünkben élő jeles képviselőit kapja mikrofonvégre a Sláger Kultban. A hallgatók hétvégenként sem maradnak slágerek nélkül, minden pénteken és szombaton este a Sláger FM lemezlovasai – Náksi Attila, Whiteboy és Császár Előd – pörgetik a lemezeket. Míg szombaton és vasárnap Garami Gábor várja a hallgatókat a Sláger Hétvégében.

Február második felére szintén egy új műsorral fordul rá a tavaszra a 95.8 Sláger FM: jön a Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei Kende-Hofherr Krisztinával!

A műsor vendégei olyan sikeres emberek, akik itthon érték el az úgynevezett amerikai álmot. Beszélnek a sikerhez vezető útról, kudarcokról, kihívásokról, álmokról, életfelfogásról, kitartásról és mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban bármelyikünk számára. A műsor február 24-től minden szerda este 8:30-tól hallható a Sláger FM-en.

Új műsorokkal várja a tavaszt a 95.8 Sláger FM

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz