Nagyszabású tehetségkutató és új műsor a 95.8 Sláger FM programkínálatában

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egyedülálló zenés rádióshow, a Hangadó keretében keresi a tehetséges előadókat a 95.8 Sláger FM. Azonban nem ez az egyetlen újdonság a rádiónál. Szerdán rajtol el a ’Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei’ című műsor, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével.

Nagyszabású rádiós showműsort, a Hangadót indítja útjára a 95.8 Sláger FM. A rádió olyan tehetséges, vállalkozó szellemű, amatőr-hobbi énekesek jelentkezését várja, akik szívesen megmutatnák ország világ előtt, hogy mire is képesek. „A Hangadó a Sláger FM új zenei tehetségkutató showműsora, melynek célja új popsztárok, tehetségek felfedezése. Az országban elsőként rádióban is megvalósítjuk a televízióban már többször bizonyított és népszerű műsort. Keressük azokat a hallgatókat, akik elég bátornak érzik magukat, ahhoz, hogy megmutassák az énekhangjukat a Sláger FM élő adásában. A Hangadó lelkes amatőr énekesek megmérettetése, ahol a külső nem, de a hang annál inkább számít” – mondta Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója.

Nagyszabású tehetségkutató és új műsor a 95.8 Sláger FM programkínálatában

A jelentkezés mindenki számára adott, amelyhez nem kell mást tenni, mint eljuttatni egy demofelvételt az  online@slagerfm.hu mail címre. Ez követően 10 jelentkezőt választanak ki, akik továbbjutnak a Hangolóba, vagyis a középdöntőbe. Itt minden versenyzőt - videointerjú formájában is - megismerhetnek a hallgatók, sőt élőben is hallhatják őket énekelni.  A Döntőbe – a hallgatók szavazatai alapján – már csak 5 versenyző juthat tovább, akik újabb és újabb slágerek előadásával mérik össze tudásukat, mígnem a 6 hetes verseny végén, a hallgatók szavazatai alapján kihirdetésre kerül a győztes, aki nemcsak 1 millió forinttal lesz gazdagabb, de értékes ajándékokra és zenei promotálásra is számíthat a Sláger FM felületein.

Nagyszabású tehetségkutató és új műsor a 95.8 Sláger FM programkínálatában

Azonban nem a Hangadó az egyetlen újdonság a rádió programkínálatában. Szerdán elrajtol a ’Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei’ című műsor, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével. A minden szerdán 20:30-tól jelentkező műsorban olyan sikeres emberek élettörténete elevenedik meg, akik itthon teljesítették be az amerikai álmot. Siker, kudarc, kihívások, álmok – szó esik mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban mindannyiunk számára. Az első adás vendége Mautner Zsófi lesz.

 

Nagyszabású tehetségkutató és új műsor a 95.8 Sláger FM programkínálatában

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz