Egri Péter a Manna FM új műsorvezetője!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Mystery Gang énekese március 7-én 22:00-kor debütál a Live Session Extrával.

A Manna FM a pénteki Live Session mellett kéthetente vasárnap esténként új műsorral jelentkezik: Egri Péter zenetörténeti műsora szórakoztató formában mutatja be a 21. századi popkultúra gyökereit, kiindulását az 1950-es évek amerikai - és nem csak amerikai - rock & roll zenéjén keresztül. A Live Session Extra célja, hogy kulturálisan szórakoztató módon mutassa be a korszak történeteit, emblematikus előadóit és dalait.

Az eredeti swingtől a rockabillyn át, a surfon keresztül a beatig minden stílust érinteni fog a műsor, de ezzel együtt is a könnyen befogadható lesz a nagyközönség számára. Kizárólag jó minőségű hangfelvételekkel és egykori rádiós slágerekkel várják a hallgatókat Johnny Cashtől Paul Ankán át a Beach Boys-ig. 

Egri Péter személye ehhez sok mindenben garancia lehet, mint a műfaj és a korszak jeles, közismert és népszerű alkotó-előadóművésze hazai és nemzetközi porondon egyaránt.

A rádió programigazgatója, Hamvas Viktor szerint sem találhattak volna alkalmasabb embert Egri Péternél a feladatra: “Mindenképpen szerettük volna a hallgatókkal megosztani azt az élményt, amit ez a műsor nyújtani tud. Péter, aki egyébként nagyon komoly sikereket ért el pl. az USA-ban, fantasztikus zenész és nem mellesleg történész, a leghitelesebb a témában. Azt gondolom, hogy ez egy újabb hiánypótló műsor lesz a rádiós piacon: egy korokon, stílusokon átívelő zenei időutazás, melynek során sztorikon és zenei interpretációkon keresztül ismerhetjük meg a mai popkultúra gyökereit.”

Ahogy a Tóth Péter által vezetett Live Sessionben, ebben a műsorban is helyet kapnak majd hazai vagy akár külföldi vendégművészek is, akik az ötvenes évek vintage zenei világához kapcsolódva adnak akusztikus élményt a hallgatóknak.

Egri Péter a Manna FM új műsorvezetője!

 

Egri Péter a Manna FM új műsorvezetője!

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz