Továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az NMHH legfrissebben közzétett kimutatása szerint továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb rádió Magyarországon. A 15 évnél idősebbek körében mind a fővárosban, mind országosan jelentősen vezeti a hallgatottsági adatokat a Retro Rádió a Kossuth Rádió és a Rádió 1 előtt a 2021. április és 2021. június közötti mintavételben.
Az országos adatokban a Retro Rádió bőven a másfél milliós hallgatottság fölött áll, míg az ezüstérmes Kossuth Rádió és a bronzérmes Rádió 1 éppen csak megugrották az 1 milliós határt. A Retro Rádió sikeréhez nagyban hozzájárult az ország leghallgatottabb reggeli műsora, a Bochkor Gábor és Lovász László vezette Bochkor.

 

Továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb
Forrás: NMHH

 

A budapesti mérések eredményei már jóval kiegyenlítettebbek, de a Retro Rádió dominanciája továbbra is egyértelmű. További érdekesség, hogy Budapesten már megfordult az országos második és harmadik helyezett pozíciója, hiszen a fővárosban a második leghallgatottabb rádió a Rádió 1 lett, míg a harmadik helyre csúszott vissza a Kossuth Rádió.

 

Továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb
Forrás: NMHH

 

A 10 leghallgatottabb rádió listájára országosan is, és a budapesti eredmények tekintetében is ugyanaz a 10 rádió tudott bejutni, bár eltérő sorrendben. A dobogós rádiókon kívül szerepel a Petőfi Rádió, Sláger FM, Dankó Rádió, Bartók Rádió, Jazzy Rádió, InfoRádió és a Klasszik Rádió.

 

Az eredményeket némiképp torzíthatja az a tény, hogy nem minden rádió járult hozzá a mérési eredmények rájuk vonatkozó részének a publikálásához. Ezek a rádiók a Best FM, Karc FM, Magyar Katolikus Rádió, Manna FM, Mária Rádió, Sola Rádió és Trend FM.

 

Forrás: NMHH

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz