Továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb - 2021 június, augusztus

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az NMHH 2021. évi június és augusztus hónapokra vonatkozó legújabb kimutatása szerint a Retro Rádió trónja a hallgatottsági versenyben Magyarországon továbbra is megingathatatlan. A leghallgatottabb tíz rádió listája változatlan maradt a legutóbbi kimutatás óta. Így a dobogó második helyét továbbra is a Kossuth Rádió, harmadik helyét pedig a Rádió 1 őrzi. A dobogóról lemaradtak sorrendje sem változott, így a Petőfi Rádió, Sláger FM, Dankó Rádió, Bartók Rádió, Jazzy Rádió, InfoRádió és Klasszik Rádió maradtak bent a tíz leghallgatottabb magyarországi rádió listájában. A Retro Rádió magasan kiemelkedő eredményében fontos tényező a rádió reggeli showműsora, a Bochkor, amit Bochkor Gábor és Lovász László vezet, hiszen továbbra is ez az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora.

 

Országos napi hallgatottság – a 10 legnagyobb hallgatottságú rádió (2021. június – augusztus)

Budapesti és országos napi rádióhallgatottság (2021. június – augusztus)
Forrás: NMHH

 

A budapesti hallgatottsági adatok sem változtak jelentősen. A Retro Rádió hegemóniája a fővárosban is megtörhetetlennek tűnik. Az éllovast követő rádiók listája is azonos a legutóbbi kimutatással, azonban a sorrend némiképp változott az április-június közötti mintavételhez képest, hiszen az InfoRádió megelőzte a Jazzy Rádiót, illetve a Dankó Rádió megelőzte a Klasszik Rádiót.

 

Budapesti napi hallgatottság – a 10 legnagyobb hallgatottságú rádió (2021. június – augusztus)

Budapesti és országos napi rádióhallgatottság (2021. június – augusztus)
Forrás: NMHH

 

A Best FM, Karc FM, Magyar Katolikus Rádió, Manna FM, Mária Rádió, Sola Rádió, Trend FM nem járultak hozzá az eredményeik publikálásához, ezért sajnos nem tudhatjuk meg, hogy felkerültek volna-e a leghallgatottabb tíz rádió listájára, vagy sem.

 

Forrás: NMHH

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz