Balázsék az idei Valentin-napi Játékukban egy szerencsés párt fognak összeadni!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Rádió 1-en Balázsék évről-évre visszatérő Valentin-napi játékában mindig valami újdonsággal lepik meg a hallgatókat. 2019-ben és 2020-ban a "Balázsék Lebilincselő Valentin-napi Vakrandiját" szervezték, amelyben egy, a jelentkező hölgyek közül kiválasztott szerencsés, öt férfihang közül választhatta ki a számára legszimpatikusabbat. Ezt követően Valentin-napon reggel Balázsék saját kezűleg bilincselték össze a párt, hogy úgy töltsenek el két napot egy exklúzív szállodában. A pénznyeremény megnyerésének esélyét pedig bukták, ha a bilincset idő előtt levették.

2021-ben pedig a legmenőbb, legvagányabb vagy legviccesebb szerelmespárt keresték, akiknek már csak az eljegyzés hiányzott a tökéletes boldogságukhoz. Balázsék e-mail-ben várták a legjobb bemutatkozásokat és love-sztorikat, és azt, hogyan kérnék meg egymás kezét élő adásban a szerelmesek. A legérdekesebb 5 szerelmespár élő adásban kérhette meg egymás kezét, akik pedig sikerrel eljegyezték egymást egy-egy eljegyzési gyűrűt és 500.000 Ft-ot nyertek a gördülékenyebb folytatás érdekében.

Az idei évben pedig Balázsék még tovább fokozzák az immáron hagyománnyá váló Valentin-napi specialitásukat. 2022-ben ismét várják a szerelmespárok legjobb történeteit, majd a kiválasztottak élő adásban kérhetik meg párjuk kezét. Ha ez sikerrel jár, és a páros jegyessé válik, akkor romantikus élményajándékokat nyerhetnek, vagy egy felejthetetlen nászutat a Dunakanyarba. A hallgatók szavazatai alapján kiválasztott legnépszerűbb lány/fiúkérés szerelmespárját pedig személyesen Balázsék fogják élő adásban összeadni egy valódi álomesküvőn az Esküvőpalotában, ahol virágeső, meglepetések, Elvis, és különleges nyoszolyófiúk fogják felejthetetlenné tenni a frigyet!

A játék részleteit a Rádió 1 vonatkozó linkjén találjátok itt > BALÁZSÉK VALENTIN-NAPI JÁTÉKA 2022

Balázsék az idei Valentin-napi Játékukban egy szerencsés párt fognak összeadni!
Kép: Rádió 1

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz